Bevándorlási szolgáltatásaink

Ferguson Snell több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az előírásoknak megfelelő és költséghatékony bevándorlási szolgáltatások nyújtásában vállalatok és magánszemélyek részére az egész világon.

Londoni központunk és Indiában székelő ázsiai–csendes-óceáni irodánk közvetlen és barátságos tanácsadói rendkívül mély és széles körű ismeretekkel rendelkeznek a bevándorlásról, iparágak és országok vonatkozásában egyaránt. Ez lehetővé teszi, hogy munkatársaink valamennyi ügyfelünkkel stratégiai partnerségben dolgozzanak, innovatív és testre szabott tanácsadással.

Üzleti bevándorlás

Bárhol tartózkodik is a világban, számíthat a Ferguson Snell professzionális, személyes és időszerű szolgáltatására. Üzleti bevándorlási csapatunk minden tagja tapasztalattal rendelkezik az üzleti és munkavállalói vízumok valamennyi kategóriájában, a rövid tartamú látogatói vízumoktól a hosszabb időtartamú, több éves megbízásokig a személyzet egésze számára. Valamennyi ügyféllel együttműködve, eljárásainkat összeegyeztetve dolgozunk, és egyéni alapon megtaláljuk a leghatékonyabb, az előírásoknak megfelelő megoldásokat minden ügyfél számára.

Magáncélú bevándorlás

Ferguson Snell tanácsadói tudják, hogy minden útlevél mögött egy valóságos személy rejlik. Tapasztalt tanácsadóink magas szintű bevándorlási ismereteiket megértő megközelítéssel párosítják, hogy minden ügyfél számára megfelelő, testre szabott megoldást kínáljanak. Tisztában vagyunk az áttelepüléssel járó érzelmi és logisztikai nehézségekkel ezért gyakorlatiasságunk biztonsággal fogja Önt eltölteni ezen változások előtt.

Módszerünk

Az Egyesült Királyságban, illetve Indiában működő két globális bevándorlási csapatunk, valamint hozzáférésünk anyavállalatunk, Xchanging németországi, franciaországi, olaszországi, kínai, indiai, szingapúri, malajziai, ausztráliai és egyesült államokbeli irodáihoz és 75 partnerből álló, az egész világra kiterjedő változatos hálózat alapján az ágazat egészében a legjobb globális bevándorlási szolgáltatásokat nyújtjuk. Hatékony működésünk alapján Ön mindig közvetlenül egy személlyel áll kapcsolatban, nonstop működésünk alapján pedig minden érdeklődést 24 órán belül visszaigazolunk, gyorsan és hatékonyan kezelünk.

További információkért a Ferguson Snell bevándorlási szolgáltatásairól, lépjen kapcsolatra velünk